Kaurakeksit tumman suklaan kera
Tuleeko sokerittomista kekseistä oikeasti hyviä? Sanomme KYLLÄ, todellakin! Reseptillämme saat rapean makoisia sokerittomia kaurakeksejä aivan helposti. Tähän välipalaan ei tarvita monia aineksia, eikä leipomiseen mene kuin 15 minuuttia!
Valmistusohje:
- Esilämmitä uuni 200 °C:seen (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni).
- Sulata kookosöljy ja kaada se yhdessä muiden ainesten kanssa kulhoon ja sekoita.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja pyöritä taikinasta 8 samankokoista palloa. Paina taikinaa kämmenellä hieman litteäksi.
- Paista kaurakeksejä uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kullankeltaisen värin. Anna niiden jäähtyä uunipellillä.
Yleistä tietoa
Ainekset
Kookosöljyä
60 g
Karkeiksi jauhettuja kaurahiutaleita
100 g
Vehnäjauhoja
80 g
Leivinjauhetta
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Kananmuna
1
Vaniljauutetta
1 tl
Hermesetas Neste
30 tippaa
Tummaa suklaata, karkeaksi rouhittuna
50 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
6384
798
kcal
1520
190
Proteiini g
33
4
Hiilihydraatit g
144
18
Rasva g
89
11