Mintunmakuiset melonimehujääpuikot
Kesäfiilistä pakastelokerosta: tee cantaloupemelonista, sitruunamehusta, sitruunankuoresta ja mintusta helposti hedelmäisiä mehujääpuikkoja.
Valmistusohje:
- Leikkaa cantaloupemelonin kuori pois, poista siemenet ja soseuta yhdessä Hermesetas Jauheen, sitruunamehun, sitruunankuoren ja mintun kanssa tehosekoittimessa 60 sekunnin ajan suurimmalla teholla hienoksi.
- Jaa melonimassa kuuteen mehujäämuottiin, laita muotteihin tikut ja anna jäätyä täysin pakastelokerossa.
Yleistä tietoa
Ainekset
Cantaloupemeloni
1/2 (n. 400 g puhdistettua melonilihaa)
Hermesetas Jauhe
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Sitruunankuorta
1 tl
Minttua
1 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
630
105
kcal
150
25
Proteiini g
3
0.5
Hiilihydraatit g
33.5
5.5
Rasva g
0.5