Mansikkahillo
VALMISTUSOHJE:
Kaada 45 ml (3 rkl) appelsiinimehua pieneen kulhoon ja ripottele liivatejauhe sen päälle. Anna turvota sillä välin kun mansikat kiehahtavat. Poista mansikoista kannat, kaada lopun appelsiinimehun kanssa kattilaan ja murskaa kevyesti. Keitä mansikoita pienellä lämmöllä 3–4 minuuttia, niin että ne pehmenevät hieman. Ota kattila pois liedeltä, sekoita turvonnut liivate joukkoon ja sekoita edelleen hyvin, kunnes se on liuennut. Lisää halutessasi muutama pisara punaista elintarvikeväriä. Anna hillon jäähtyä 10 minuuttia ja sekoita sitten joukkoon Hermesetas-makeutusjauhe. Kaada hillo puhtaaseen, esilämmitettyyn lasipurkkiin, sulje ja nimeä purkki.
Kun hillo on jäähtynyt kokonaan, säilytä sitä jääkaapissa ja käytä se avaamisen jälkeen viikon kuluessa.