Raakakakku brownie
VALMISTUSOHJE:
Brownie:
Sekoita taatelit, kaakaojauhe, mantelit, saksanpähkinät ja Hermesetas Baking tasaiseksi seokseksi tehosekoittimella. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan (20–22 cm).
Kuorrute:
Sekoita kaakaojauhe, kivettömät taatelit, kookosmaito ja kookosöljy keskenään, lisää lopuksi kuuma vesi ja valele pohjan päälle. Anna jäähtyä.
Yleistä tietoa
Ainekset
Brownie:
Kivettömiä taateleita
5 dl
Kaakaojauhetta
1 1/2 dl
Manteleita
1 1/2 dl
Saksanpähkinöitä
1 1/2 dl
Hermesetas Baking
1 tl
Kuorrute:
Kaakaojauhetta
1 dl
Kivettömiä taateleita
1 dl
Kookosmaitoa
2 dl
Kylmäpuristettua kookosöljyä
3/4 dl
Kuumaa vettä
1/2 dl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
15860
1586
kcal
3780
378
Proteiini g
70
7
Hiilihydraatit g
384
38.4
Rasva g
260
26